Politica de Livrare si Retur

Politica de Livrare

Livrarea produselor se efectueaza prin Fan Courier, cu numar de urmarire AWB. Costurile pentru livrare vor fi cele mentionate la finalizarea comenzii.

Odata ce este plasata comanda, clientul primeste un mail de confirmare comanda, si ulterior un mail cu un numar de AWB.

Produsele nu pot fi ridicate personal.

Pentru localitatile care se afla in zona de acoperire cu km suplimentari 0 la Fan Courier se accepta plata ramburs sau plata cu cardul online.

Pentru localitatile care nu se afla in zona de acoperire cu km suplimentari 0 la Fan Courier se accepta doar plata cu cardul online sau ordin de plata (transfer bancar). Plata transport: 13,45 RON + 1 RON/ km suplimentar.

IMPORTANT!

Cumparatorii care doresc sa platesca ramburs si sa ramana la plata transport standard, insa localitatea de livrare nu se afla in zona de acoperire Fan Courier, pot opta pentru ridicarea produsului de la cel mai apropiat sediu Fan Courier. Pentru aceasta, cumparatorul va trece la adresa de livrare ''Ridicare din sediul Fan Courier''.

Cost transport livrare:

In tara (zone cu km 0 la Fan Courier):

1. plata cu cardul sau ordin de plata: 13,45 RON

2. plata ramburs: 18,45 RON

Politica de Retur 

Potrivit OUG nr. 34/2014, clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, sa returneze produsul / produsele comandat(e).

Pentru aceasta clientul trebuie sa notifice Anddan Online SRL la adresa de e-mail contact@anddan.ro asupra intentiei sale de a returna produsul / produsele achizitionat(e). Nu este necesara invocarea unui motiv anume. In caz contrar, Anddan Online SRL poate refuza returul produsului / produselor.

Anddan Online SRL are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Urmatoarele informatii sunt necesare pentru retur:

  • nume, prenume
  • adresa
  • adresa de email
  • numarul de telefon
  • numarul comenzii
  • datele contului bancar (nume/ prenume titular, cont IBAN)
  • optional, pentru imbunatatirea serviciillor noastre: motivul returului

Daca clientul a primit alt produs decat cel specificat in comanda sau a primit un produs defect, Anddan Online SRL va prelua taxele de transport. In caz contrar, taxele de livrare (tur-retur) vor fi suportate de catre client.

NU primim retururi prin Posta Romana!

NU acceptam retururi care au piese lipsa sau care contin urme de uzura sau montaj!

WA button WA button
Copyright © 2018-Anddan Online SRL, toate drepturile rezervate. CUI 36958471, Reg. J22/139/2017