Compania Anddan Online SRL are sediul in zona metropolitana Iasi.


Compania este inregistrata la Registrul Comertului Iasi, avand CUI 36958471, Reg. J22/139/2017.


Ne propunem ca activitatea sa se desfasoare exclusiv online, prin intermediul site-ului propriu, si ca partener Emag.


Livrarea produselor se va face in Romania cu firma de curierat rapid Fan Courier. Pretul livrarii va fi calculat in momentul efectuarii comenzilor, prin intermediul modului integrat al Fan Courier. Costurile de livrare: 20,79 RON (livrare in raza de acoperire Fan Courier). Pentru orice alta localitate care nu se afla in raza de acoperire Fan Courier, costul va fi calculat automat, in momentul efecturarii comenzii, in functie de zona aleasa.


Plata comenzilor se poate face la livrare sau online pe site. Pentru platile online am ales partenerul Netopia MobilPay (http://www.mobilpay.ro/public/). Cu ei am testat modulul de plata. MobilPay este partener de asemenea si pentru Tarom, Selgros, Cora, Vodafone si nu numai. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.mobilpay.ro/public/card/.

Toate produsele comercializate de catre noi sunt produse aftermarket. Avem ca obiectiv un business corect fata de clientii nostri. Ne propunem sa avem un proces de achizitie eficient, cu reducerea pierderilor, pentru a putea oferi pret corect fara adaosuri comerciale imense.

Pentru intrebari sau alte detalii ne puteti contacta si pe pagina de contact.

Va multumim pentru vizita si va dorim navigare placuta!

    WA button WA button
    Copyright © 2018-Anddan Online SRL, toate drepturile rezervate. CUI 36958471, Reg. J22/139/2017